Autor: 021.rs

Novi Sad
25.02.2022.
08:43
Vojvođanske nevladine organizacije najoštrije osuđuju vojnu agresiju Rusije na međunarodno priznatu, nezavisnu državu Ukrajinu i smatraju da agresija predstavlja atak na svetski mir.
  • Vera

    25.02.2022 23:57
    slobodni svet
    @Muharem beogradjanin
    Bilo bi korisno da nam objasnite šta podrazumevate pod slobodnim svetom?
  • dno dna

    25.02.2022 22:08
    Moraju da odrade to za Soroša i Rokfelera, inače nema donacija.
    Nisu osuđivali Ameriku zbog napada na Irak, Avganistan, Libiju, Siriju niti bilo koga za najgore kršenje ljudskih prava od drugog svetskog rats pod firmom borbe protiv nevidljivog neprijatelja.

  • NS

    25.02.2022 15:39
    odgovor
    @ mad hatter
    To što Vi nazvaste "bavuljanje i patriJoCko mantranje" samo je preneseno ono što su Vojvođanske nevladine organizacije navele kao postupke koji zaslužuju osudu, a Vi eto označili kao "gnusno i neukusno"! A šta Vam znači "bavuljanje", nešto ni neknjiževno zvuči? Malo pažljivije čitanje, malo manje "hatterskog"(?) pražnjenja, to bi sve bilo korisno! Stav da smo zaslužili bombardovanje već zaslužuje drugačiji tretman, a ne prepucavanje na portalima! Ako živite ovde, među takvim narodom koji je radio sve to što tvrdite i pravedno bio kažnjen od sveta (kojeg to sveta?), živeti u takvoj državi, to se zove mazohizam, što ne pređete negde u NATO, imate veliki izbor!
  • Nemanja

    25.02.2022 14:20
    @NS

    To je bio skoro adekvatan zlikovaca koji su podržavali Miloševića - nama ostalima nezasluženo, a njima nedovoljno.
  • Mad Hatter

    25.02.2022 13:55
    @NS
    Znaci, ovo Teletabis bavuljanje i patriJoCko mantranje na temu bombardovanja Srbije od strane NATO je u najmanju ruku gnusno i neukusno ako se i konteksta izbace cinjenice da je Srbija ubijala svoje gradjane Albanske nacionalnosti na Kosovu. Svet je reagovao na etnicko ciscenje, hladnjace, jezero Perucac ....

    Prvo navedi uzrok zasto je Srbija bombardovana.

    Objektivno, mislim.
  • milicica

    25.02.2022 12:14
    naravno
    Zato vas placaju
  • Čika

    25.02.2022 12:10
    Jesmo li dosledni?
    Naravno da je svaki rat užasan, teško da se može opravdati. Ali se nešto ne sećam da smo tako oštro osudili američke intervencije po celom svetu. Nismo osudili ni huškačke izjave onog vašingtonskog Metuzalema koji poznaje i priznaje samo američke interese, pa dovodi na vlast ekstremne islamiste u polovini arapskih država... Nadam se samo da će ruski agresori brzo postići svoje ciljeve, pa će ova ludost valjda prestati.
  • NS

    25.02.2022 10:07
    NVO
    Nešto se ne sećamo da su Vojvođanske nevladine organizacije najoštrije osudile vojnu agresiju na međunarodno priznatu nezavisnu državu ‒ ovu našu i ovaj naš grad!
    Je li to bio varvarski napad koji je rušio temelje međunarodnog prava i je li bila dužnost svake države, svake organizacije i pojedinca da stanu u zaštitu zemlje koja je bila napadnuta ne samo od jedne, nego mnogo više višestruko jačih armija? Je li to bila jedna bezumna vojna agresija? Jesu li oni time pokazali svoje pravo zločinačko lice i je li trebalo da budu osuđeni i sankcionisani od celog sveta? Jesu!
    Pa, kad su Vojvođanske nevladine organizacije tako precizno nabrojale sva nepočinstva koja osuđuju, mogu i naknadno da osude sve to što je ovaj narod, ova zemlja i ovaj grad preživeo od strane onih koji su se u međuvremenu prisetili da postoji nešto što se zove međunarodno pravo! A čak i nevladine organizacije valjda znaju šta je međunarodno pravo, kada se već tim bave i na to apeluju!
  • Muharem beogradjanin

    25.02.2022 09:59
    Sloboda narodu!
    Srbija mora da protestuje protiv ruske invazije inače je i ona gotova u slobodnom svetu!
  • Ns

    25.02.2022 09:46
    Auuu i Gebels bi vam čestitao na ovoj izjavi...
  • Uroš

    25.02.2022 08:51
    Opravdali se
    Za dobijena sredstva i to mora da se proguta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna